Info

Ota yhteyttä ~ Contact

Päivi Rautiainen, Oulu
040 738 7609
fiballadin@gmail.com

Oi kissa sanoisin, tai rukoilisin:
kau-uu-unis kissa! Herkullinen kissa!
Erinomainen kissa! Satiininpehmeä kissa!
Kissa kuin pehmeä pöllö, kissa
jonka tassut ovat kuin yöperhoset,
jalokivikissa, ihmeellinen kissa!
Kissa, kissa, kissa!
Doris Lessing (suom. Heidi Siitonen)

FI*Balladin siperiankissan pennut rekisteröidään Suomen Kissaliiton rekisteriin  ja luovutetaan vähintään 12-viikkoisina kasvattajasopimuksen mukaisesti. Pennut mikrosirutetaan, rokotetaan ja madotetaan suositusten mukaisesti. Kasvatukseen käytettävät kissat tutkitaan leukoosin (FeLV) ja immuunikatoviruksen (FIV) varalta sekä niiden veriryhmät määritetään. Kasvattajanimi rekisteröitiin FIFéssä helmikuussa 1994, samoihin aikoihin kävin myös kasvattajakurssin.

Pennut myydään vastuuntuntoisiin koteihin sisäkissoiksi tai ulkoilemaan turvallisesti valjaissa/katetussa tarhassa. Pennun mukana saat pentupakkauksen, kirjalliset hoito-ohjeet, rekisterikirjan, Suomen Siperiankissat ry:n tai Pohjoisen Rotukissayhdistyksen jäsenyyden vuodeksi ja elinikäisen tukemme.

Kissat ja minä
Kissat ovat kuuluneet elämääni aina. Jo pikkutyttönä sain hoitaa mummolassa kissanpentuja. Parhaiten muistan hopeatabbyn Lotta-kissan, joka antoi minun hoivata ihan pikkuisia vauvojaan, vaikka muuten oli hyvin tarkka pennuistaan. Olin valtavan otettu Lotan luottamuksesta ja yhä edelleen tunnen suurta iloa ja ylpeyttä, kun kissaemot pyytävät minua kaverikseen synnytykseen. Olen etuoikeutettu saadessani elää näiden hienojen pienien suurien eläinten kanssa!

 

11 thoughts on “Info”

 1. Hei ! meillä on kaks punasta uros maatiaiskissaa. ne on nyt neljä vuotiaita. tosi kilttejä ja hyväksyvät hyvin naapurin kissat mutta joillekkin kissoille sähisee. me oltais hommaamassa yks uros siperiankissa ja mun äiti pitää sitä hyvänä ideana mutta isää pelottaa se että tuleeko se toimeen meidän kissojen kanssa. niin että mitä mieltä olet ? ja minkä hintainen tuo ruhtinasukko on ? (:

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen (:

  Like

  1. Hei Iiro, kukin kasvattaja määrittelee hintansa itse enkä tiedä kaikkien hintoja, mutta arvelisin, että hinnat pyörivät 800 euron hujakoilla (ja siitä ylöspäin).

   Like

 2. Nyt emme enää millään jaksaisi odottaa, että pennut muuttavat meille. Voi voi. Kohta nähdään ja toivotaan hyvää ajokeliä pitkälle matkalle. Kaikille pienille ja isoille karvaturreille silityksiä. Myös Hempalle vai mikä hän olikaan.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

siperiankissoja ~ siberian cats

%d bloggers like this: